Route naar de Maeslantkering


Grotere kaart weergeven

Per auto naar de Maeslantkering?

Vanuit Rotterdam

Volg de A20 richting Hoek van Holland. Neem de afslag Hoek van Holland. Volg dan de N220 richting Hoek van Holland, neem de afslag naar links naar N223 (Hoekse Baan).
Volg de borden “Maeslantkering” en havennummer 882.

Vanuit Den Haag

Volg de borden richting Hoek van Holland. Daarna zijn er twee mogelijkheden:

  1. Vanaf ’s-Gravenzande naar Hoek van Holland komt u op de kruising N211 / N220. Daar slaat u linksaf richting Naaldwijk – Delft – Rotterdam. U zit nu op de Maasdijk (N220). Op de N220 volgt u de borden “Maeslantkering” en havennummer 882.
  2. Vanaf Naaldwijk of De Lier rijdt u aan op de N220 richting Hoek van Holland. Steek de N220 over naar de N223 (Hoekse Baan). Volg daarna de borden “Maeslantkering” en havennummer 882.
Gebruikers van een navigatiesysteem opgelet!

Het Keringhuis is vanuit Den Haag bereikbaar via de Slachthuisweg in Hoek van Holland. (Het kan voorkomen dat uw navigatiesysteem de straatnaam Maeslantkeringweg 139 nog niet kent.)


Per openbaar vervoer naar de Maeslantkering?

De trein vanaf Rotterdam CS naar Hoek van Holland. Uitstappen bij Hoek van Holland Haven. Vanaf het station kunt u gebruik maken van een taxi of een fiets, deze kunt u huren in het centrum van Hoek van Holland.


Over het water naar de Maeslantkering?

Het is mogelijk om na overleg aan te meren met een boot. Bel voor meer informatie met het Keringhuis, telefoonnummer 0174-511222.